TODDLERS

Stuiterende, rennende, huppelende, springende kleine ballen van energie. Zodra kinderen kunnen lopen, lijken ze steeds sneller te willen gaan. Bobux I-Walk is de perfecte schoen voor zelfverzekerde wandelaars die beginnen te rennen, springen en spelen.


VOETEN, BEWEGINGEN EN SCHOENEN


HUN VOETEN

De voeten van kruipers bestaan voor het grootste deel uit kraakbeen, met slechts het begin van kleine botjes. Hun schattige voetjes zijn plat en kneedbaar zonder bogen. Ze hebben mollige enkeltjes, vierkante tenen die naar beneden krullen en hielen die nog niet helemaal duidelijk zijn.


HUN BEWEGINGEN

Naarmate kinderen zelfverzekerder worden bij het lopen, wordt hun voet sterker en meer ontwikkeld. De voetjes van onze kleine baby's worden steeds gespierder en gedefinieerd en de laagjes schattig vet zijn bijna verdwenen. Er begint zich een voetboog te vormen en de achillespees is nu duidelijk zichtbaar.


HUN SCHOENEN

Om sneller te leren bewegen, snel te stoppen, te springen en van richting te veranderen is meer ondersteuning en een gevarieerder bewegingsbereik nodig. Bobux I-Walk is ontworpen om meer zelfverzekerde bewegingen mogelijk te maken. Al het rennen en springen dat kinderen in deze fase beginnen te doen is belangrijk voor hun eigen mentale ontwikkeling, dus het is belangrijk dat ze een schoen hebben die hen op deze reis kan dragen. Het is dus belangrijk dat ze een schoen hebben die ze op deze reis kan dragen. Kinderen beginnen ook inspraak te krijgen in de esthetiek van hun eigen schoenen, dus het ontwerpen van schoenen waar ze dol op zijn is een noodzaak.


DE BOBUX I-WALK

I-Walk is geschikt voor kinderen die nu zelfverzekerd rondlopen en met meer energie en plezier beginnen te bewegen. In het stadium van I-Walk hebben de voeten nu een groot bewegingsbereik en het is belangrijk dat we schoenen ontwerpen die flexibel en duurzaam zijn om hun nieuwe bewegingsbereik te begeleiden.


GELIEFD DOOR KINDEREN. GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS.​

GOEDGEKEURD DOOR PODOLOGEN

Elk zoolsysteem van Bobux is ontworpen in overleg met podologen en al onze schoenen zijn gemaakt volgens strenge normen voor gezonde voeten. Onze zorgvuldig geselecteerde materialen worden aanbevolen door podologen over de hele wereld voor hun ademend vermogen en flexibele bewegingsvrijheid.

REACH TESTED

De Bobux schoenen worden over de hele wereld verkocht, ook in de Europese Unie, waar de wetgeving voor chemische stoffen tot de strengste ter wereld behoort. De regelgeving staat bekend als REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) en is bedoeld om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van chemische stoffen.

ONTWORPEN IN NIEUW-ZEELAND

Elke Bobux-schoen wordt hier in Nieuw-Zeeland ontworpen in onze Bobux-kantoren en moet voldoen aan onze eigen strenge criteria voordat hij naar de productie gaat. We werken nauw samen met onze productiepartners in Indonesië en Vietnam en onze eigen medewerkers bezoeken onze fabrikanten elke dag.