BOBUX FASES

OVERZICHT
FASES

BABIES & CRAWLERS

NB/XL

CRUISING & ALMOST WALKING

18-22

FIRST 
WALKERS

18-22

TODDLERS & PRESCHOOLERS

22-26

KIDS

27-33

HOE ZIEN 

DE ONTWIKKELINGSFASES ERUIT?


Kleine voetjes groeien en veranderen voortdurend. Daarom ontwerpen we onze schoenen voor elke groeifase waarin je kind zich bevindt, om comfort, bescherming en bewegingsvrijheid te bieden. Naarmate je kind groeit, veranderen er drie dingen: hun voeten, hun bewegingen en hun behoeften. Het is dus heel belangrijk voor hun toekomstige voetontwikkeling dat ze voor elke fase de juiste schoenen hebben. Bobux schoenen zijn ontworpen vanaf de zool omhoog, om de voeten en bewegingen van je kind te ondersteunen terwijl het door elke fase heen groeit.

MEER DAN ALLEEN DE MAAT


In de eerste paar jaar van ons leven ondergaan onze voeten meer veranderingen dan bijna elk ander deel van ons lichaam. Als onze kinderen volwassen zijn, hebben ze 19 spieren en 26 botten in elke voet, maar bij de geboorte beginnen hun kleine botjes nog maar net vorm te krijgen. Daarom zijn babyvoeten zo zacht en kneedbaar.


Schoenen ontwerpen voor deze levensfasen van een kind is een delicate kunst. Van onze Soft Sole schoenen voor pasgeborenen tot onze Kid+ schoenen voor grotere kinderen, elk van onze schoenen is zorgvuldig ontworpen naar de behoeften van je kind terwijl het groeit. Elk Bobux assortiment is zorgvuldig afgestemd op de juiste balans tussen flexibiliteit, duurzaamheid, verstelbaarheid en gewicht.


We willen niet alleen dat onze schoenen goed passen, we willen dat ze beter passen dan alle andere schoenen, dus we hebben ze zo ontworpen dat ze dezelfde vorm hebben als de voeten van je kind tijdens de groei en ontwikkeling. Al onze schoenen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde flexibele materialen, ontworpen om zowel bescherming als bewegingsvrijheid te bieden.


Voor elke ontwikkelingsfase van je kind is er een passende Bobux schoen. De schoen is gevormd zoals de voetjes en vanaf de zool ontworpen voor een gezonde, natuurlijke ontwikkeling. Daarom is er geen betere schoen voor de voeten van je kind dan een Bobux schoen.


MADE OF GROWTH


Tijdens hun eerste levensjaren doorlopen kindervoeten vijf ontwikkelingsfasen als ze leren kruipen, lopen, rennen, dansen en spelen. Hoe meer ze groeien en zich ontwikkelen, hoe meer hun voeten met hen mee moeten groeien en daarom hebben ze de juiste schoenen voor elke fase waarin ze zich bevinden. Bij Bobux ontwerpen we schoenen voor de fase en niet voor de leeftijd. Alle kinderen groeien in een ander tempo en er is niet één maat die voor iedereen past.

Onze voeten worden pas volledig gevormd als we ongeveer 13-18 jaar oud zijn, maar veel van de grote veranderingen gebeuren in de eerste zes jaar. Als ze volgroeid zijn, hebben kinderen 26 botten, 33 gewrichten en meer dan 100 spieren, pezen en ligamenten in elke voet, maar bij de geboorte zijn hun kleine botten nog in de groei en bestaan hun voeten voornamelijk uit kraakbeen.