FIRST WALKERS

Bobux Step Up is het perfecte schoentje voor baby's eerste stapjes. Ontworpen voor kinderen die net beginnen te lopen, met flexibele zolen voor vrije beweging en slijtvaste materialen om kinderen te beschermen en te troosten als ze beginnen te ontdekken.


VOETEN, BEWEGINGEN EN SCHOENEN


HUN VOETEN

First Walkers hebben een unieke voetvorm. Hun voetjes zijn nog steeds mollig en schattig zoals ze waren toen ze pasgeboren waren, maar hun hielen zijn nu voldoende gevormd om hun gewicht te dragen. Hun voeten beginnen botten te vormen, maar ze zijn nog steeds rond en hebben een vetlaagje over de zolen. Hun voetholte en achillespees zijn nog niet gedefinieerd zoals bij mollige babyvoetjes, maar maak je geen zorgen, ze zullen snel vorm krijgen.


HUN BEWEGINGEN

In dit stadium leren kinderen nog zelfverzekerd lopen, dus ze kunnen wiebelen en wiebelen en uit balans lijken. Ze beginnen zelfstandig op ontdekkingstocht te gaan en hoewel ze soms achterover op hun billen vallen, zijn ze in staat om zichzelf op te tillen en verder te gaan. Hun gewrichten vormen zich nog, dus hun schattige voetjes wijzen naar buiten en hun mollige beentjes buigen nog niet als ze lopen.


HUN SCHOENEN

Bobux Step Ups zijn flexibel en zacht voor groeiende voeten, maar hebben hardere afgeronde zolen voor avonturen buitenshuis. Zorgvuldig ontworpen om de eerste lopers te vormen en met zachte materialen die goed passen rond mollige voeten. Step Ups zijn vormgegeven als kleine schoentjes (wie wil er geen coole kicks voor zijn kinderen?) met behoud van alle belangrijke instelmogelijkheden en stabiliteitskenmerken van gezond schoeisel voor eerste wandelaars.

DE BOBUX STEP UP

Bobux Step Up is geschikt voor kinderen die leren lopen, cruisen en beginnen met lopen zonder hulp. De slijtvaste, niet-afstotende zolen beschermen de voeten van het kind terwijl ze nu op zwaardere oppervlakken lopen. De zolen in Bobux Step Ups zijn gevormd om voorzichtig een bewegingsbereik van 360 graden te ondersteunen terwijl kinderen hun eerste tedere stapjes zetten. Het op golven geïnspireerde patroon van de zolen helpt kinderen grip te krijgen op de grond en de groeven zorgen voor maximale flexibiliteit.


Ontworpen om kleine voetjes te comforteren en te beschermen terwijl ze de beweging begeleiden, is de flexibiliteit en kracht van het Bobux Step Up gamma ideaal voor de eerste stapjes van baby's.


GELIEFD DOOR KINDEREN. GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS.​

GOEDGEKEURD DOOR PODOLOGEN

Elk zoolsysteem van Bobux is ontworpen in overleg met podologen en al onze schoenen zijn gemaakt volgens strenge normen voor gezonde voeten. Onze zorgvuldig geselecteerde materialen worden aanbevolen door podologen over de hele wereld voor hun ademend vermogen en flexibele bewegingsvrijheid.

REACH TESTED

De Bobux schoenen worden over de hele wereld verkocht, ook in de Europese Unie, waar de wetgeving voor chemische stoffen tot de strengste ter wereld behoort. De regelgeving staat bekend als REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) en is bedoeld om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van chemische stoffen.

ONTWORPEN IN NIEUW-ZEELAND

Elke Bobux-schoen wordt hier in Nieuw-Zeeland ontworpen in onze Bobux-kantoren en moet voldoen aan onze eigen strenge criteria voordat hij naar de productie gaat. We werken nauw samen met onze productiepartners in Indonesië en Vietnam en onze eigen medewerkers bezoeken onze fabrikanten elke dag.