KIDS

Rennen, springen, lachen en spelen, kinderen proberen gewoon plezier te hebben. Bobux Kid+ is de perfecte schoen voor kinderen die actief gaan spelen. Het beklimmen van ladders in de speeltuin, het stuiteren van ballen op het beton en het glijden van glijbanen vergt extra zelfvertrouwen en een schoen die uw kind over elke hindernis volgt.


VOETEN, BEWEGINGEN EN SCHOENEN


HUN VOETEN

Als kinderen actief beginnen te spelen, worden hun voeten meer ontwikkeld en beginnen ze op de vorm van volwassen voeten te lijken. Dit is de levensfase waarin ze meer beginnen te communiceren, veel bewegen en een meer beweeglijke voet nodig hebben voor snelle bewegingen en dynamisch spel.


HUN BEWEGINGEN

Kinderen in deze fase rennen nu zelfverzekerd, springen, huppelen, starten en stoppen met gemak. Ze schoppen tegen ballen en spelen, dansen en springen touw. Hun bewegingen zijn sneller en beter gecoördineerd. Ze worden sociaal bewust, maken vrienden en spelen met leeftijdsgenootjes. Hun geest groeit nu ze de wereld om hen heen en hun plaats daarin sneller leren verwerken en ze worden zich meer bewust van hun eigen bewegingen.


HUN SCHOENEN

Actiever spelen vraagt om een duurzamere schoen. Het Kid+ zoolontwerp combineert de duurzaamheidseisen van actieve kinderen met het comfort en de bescherming die kenmerkend zijn voor al onze schoenen. De Bobux Kid+ serie is gemaakt van superlichte, flexibele materialen en is bestand tegen alle activiteiten van kinderen. Ontworpen vanaf de zool om de schoenen te zijn waar uw kind in zal leven en van zal houden.

DE BOBUX KID +

Kid+ past bij oudere kinderen die rennen, springen en actief spelen. In de Kid+ fase bewegen kinderen met veel meer energie, stuiteren ze van voet naar voet, sprinten en stoppen ze en bewegen ze constant. Flexibele materialen in het Kid+ assortiment zorgen voor bewegingsvrijheid met speciaal ontworpen bovenstukken om kinderen te begeleiden en hun kleine gewrichten te beschermen. 


De zool van de Kid+ serie is speciaal ontworpen om kinderen extra grip te geven als ze snel bewegen en plotseling stoppen.


GELIEFD DOOR KINDEREN. GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS.​

GOEDGEKEURD DOOR PODOLOGEN

Elk zoolsysteem van Bobux is ontworpen in overleg met podologen en al onze schoenen zijn gemaakt volgens strenge normen voor gezonde voeten. Onze zorgvuldig geselecteerde materialen worden aanbevolen door podologen over de hele wereld voor hun ademend vermogen en flexibele bewegingsvrijheid.

REACH TESTED

De Bobux schoenen worden over de hele wereld verkocht, ook in de Europese Unie, waar de wetgeving voor chemische stoffen tot de strengste ter wereld behoort. De regelgeving staat bekend als REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) en is bedoeld om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van chemische stoffen.

ONTWORPEN IN NIEUW-ZEELAND

Elke Bobux-schoen wordt hier in Nieuw-Zeeland ontworpen in onze Bobux-kantoren en moet voldoen aan onze eigen strenge criteria voordat hij naar de productie gaat. We werken nauw samen met onze productiepartners in Indonesië en Vietnam en onze eigen medewerkers bezoeken onze fabrikanten elke dag.