BABIES + CRAWLERS

Bobux Soft Sole is het originele, volledig lederen, ultrazachte schoentje dat de groeiende voetjes van baby's zachtjes beschermt en comfort biedt. Kleine voetjes moeten beschermd worden, maar ze hebben ook de vrijheid nodig om op natuurlijke wijze te groeien en zich te ontwikkelen. De oprichters van Bobux ontwierpen de Originele Soft Sole bijna 30 jaar geleden om als een tweede huid te zij​n.


VOETEN, BEWEGINGEN EN SCHOENEN


HUN VOETEN

De voeten van kruipers bestaan voor het grootste deel uit kraakbeen, met slechts het begin van kleine botjes. Hun schattige voetjes zijn plat en kneedbaar zonder bogen. Ze hebben mollige enkeltjes, vierkante tenen die naar beneden krullen en hielen die nog niet helemaal duidelijk zijn.


HUN BEWEGINGEN

Schuifelen, buikrollen, zitten en kruipen. Kruipers hebben nog niet geprobeerd om te staan, ze beginnen net de wereld op handen en voeten te verkennen. Ze zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en slepen zich misschien voort op hun buik. De reis is nog maar net begonnen.


HUN SCHOENEN

Pasgeboren voetjes zijn zo buigzaam dat stijve schoentjes of zelfs nauwsluitende sokjes hun gezonde ontwikkeling kunnen beïnvloeden. Bobux Soft Soles zijn gemaakt van flexibel leer om kleine voetjes te beschermen terwijl ze de vrijheid krijgen om zich op natuurlijke wijze te ontwikkelen. Met een zachte suède zool, een ongevoerd leren bovenwerk en een elastische enkel zodat kinderen ze niet uit kunnen schoppen! Op de voorkant van de schoentjes zijn vriendelijke, leuke figuurtjes gestikt met gezichtjes die naar baby's kijken om hun verbeelding te prikkelen. De zachte zolen van Bobux begeleiden je kleintje op zijn eerste avonturen binnenshuis.

DE BOBUX SOFT SOLE

De Bobux Soft Sole is ontworpen voor baby's die zelfverzekerd leren kruipen, maar kan ook door grotere kinderen worden gebruikt als binnenschoen. 

Het bijzondere van de Soft Sole zit hem in de eenvoud. Het bestaat uit een suède zool, een ongevoerd leren bovenwerk en een elastische enkel. Dat is het eenvoudige gedeelte. Het geniale is dat deze eenvoudige formule tere voetjes beschermt en ze tegelijkertijd de vrijheid geeft om zich op natuurlijke wijze te ontwikkelen.

GELIEFD DOOR KINDEREN. GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS.​

GOEDGEKEURD DOOR PODOLOGEN

Elk zoolsysteem van Bobux is ontworpen in overleg met podologen en al onze schoenen zijn gemaakt volgens strenge normen voor gezonde voeten. Onze zorgvuldig geselecteerde materialen worden aanbevolen door podologen over de hele wereld voor hun ademend vermogen en flexibele bewegingsvrijheid.

REACH TESTED

De Bobux Soft Sole wordt over de hele wereld verkocht, ook in de Europese Unie, waar de wetgeving voor chemische stoffen tot de strengste ter wereld behoort. De regelgeving staat bekend als REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) en is bedoeld om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van chemische stoffen.

ONTWORPEN IN NIEUW-ZEELAND

Elke Bobux-schoen wordt hier in Nieuw-Zeeland ontworpen in onze Bobux-kantoren en moet voldoen aan onze eigen strenge criteria voordat hij naar de productie gaat. We werken nauw samen met onze productiepartners in Indonesië en Vietnam en onze eigen medewerkers bezoeken onze fabrikanten elke dag.