CRUISING + ALMOST WALKING


Lichter, steviger, buigzamer: de Xplorer is de perfecte schoen voor kleine cruisers die aan hun eerste rechtopstaande avonturen beginnen. Kleine kruipers grijpen stoelen en tafels vast om hun perspectief te verbeteren en beginnen de wereld vanuit een nieuwe, rechtopstaande hoek te bekijken.


VOETEN, BEWEGINGEN EN SCHOENEN


HUN VOETEN

Cruisers voeten beginnen zich net te vormen, hun hielen en kleine teentjes beginnen vorm aan te nemen waardoor ze kunnen staan als ze ondersteund worden. Hun voetjes zijn nog zacht, mollig en schattig met platte kussentjes en zonder bogen.


HUN BEWEGINGEN

Cruisers staan nog niet helemaal zelfstandig, maar ze beginnen zich al op te trekken aan meubels. Ze kunnen staan als ze worden ondersteund en zijn opgewonden en nieuwsgierig om de wereld vanuit een nieuwe hoek te zien. Ze kruipen nog steeds rond zonder houvast, maar zullen binnenkort hun eerste solostapjes zetten.


HUN SCHOENEN

De voetjes van Cruisers veranderen nog elke dag, dus zachte materialen en doordachte ontwerpen geven ze een volledig bewegingsbereik en de vrijheid om zich op natuurlijke wijze te ontwikkelen. Xplorer schoenen zijn lichtgewicht en duurzaam om baby's voeten te beschermen terwijl ze beginnen te staan. Grippy structuurzolen helpen baby's tegen oppervlakken te duwen en de verstevigde teenkappen beschermen kleine teentjes als ze rondkruipen. De Xplorer-zool is ontworpen om mee te buigen met de bewegingen van je kind, zodat de voetjes op natuurlijke wijze sterker worden naarmate ze groeien en op ontdekking gaan.

DE BOBUX XPLORER

Kleine kruipers komen steeds dichter bij het worden van kleine wandelaars. 

Zo'n enorme taak vraagt om de perfecte schoen. De Xplorer heeft de vorm van mollige cruiservoetjes en bootst zorgvuldig de bewegingen van kinderen na terwijl ze hun eerste tere stapjes zetten.

GELIEFD DOOR KINDEREN. GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS.​

GOEDGEKEURD DOOR PODOLOGEN

Elk zoolsysteem van Bobux is ontworpen in overleg met podologen en al onze schoenen zijn gemaakt volgens strenge normen voor gezonde voeten. Onze zorgvuldig geselecteerde materialen worden aanbevolen door podologen over de hele wereld voor hun ademend vermogen en flexibele bewegingsvrijheid.

REACH TESTED

De Bobux schoenen worden over de hele wereld verkocht, ook in de Europese Unie, waar de wetgeving voor chemische stoffen tot de strengste ter wereld behoort. De regelgeving staat bekend als REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) en is bedoeld om de menselijke gezondheid en het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van chemische stoffen.

ONTWORPEN IN NIEUW-ZEELAND

Elke Bobux-schoen wordt hier in Nieuw-Zeeland ontworpen in onze Bobux-kantoren en moet voldoen aan onze eigen strenge criteria voordat hij naar de productie gaat. We werken nauw samen met onze productiepartners in Indonesië en Vietnam en onze eigen medewerkers bezoeken onze fabrikanten elke dag.